کره یک محصول لبنی محبوب است که از شیر گاو تهیه شده است.

از چربی های شیر که از دیگر اجزای شیر جدا شده است ، طعم غنی دارد و از آن به عنوان اسپرد و همچنین برای پخت و پز و پخت استفاده می شود.

در چند دهه گذشته ، کره به دلیل دارا بودن چربی اشباع زیاد ، مقصر بیماری قلبی است.

با این حال ، کره در حال حاضر به طور گسترده ای سالم تلقی می شود - حداقل در اعتدال استفاده می شود.

کره

روش های تولید

اولین قدم در تولید کره شامل جداسازی کرم از شیر است.

در گذشته ، شیر به سادگی در حال ایستادن بود تا کرم به سطح خود برسد ، در این مرحله آن را پوست گرفت. کرم افزایش می یابد زیرا چربی نسبت به سایر اجزای شیر سبک تر است.

تولید مدرن کرم شامل روشی کارآمد تر به نام سانتریفیوژ است.

کره سپس از خامه توسط خامه تهیه می شود ، که شامل تکان دادن کرم است تا زمانی که چربی شیر - یا کره - جمع شود و از قسمت مایع - یا کره جدا شود.

بعد از اینکه خمیر پروانه خیس شد ، کره بیشتر خرد می شود تا اینکه آماده بسته بندی شود.

 

ارزش غذایی

از آنجا که به طور عمده از چربی تشکیل شده است ، کره یک غذای پر کالری است. یک قاشق غذاخوری (14 گرم) کره حدود 100 کالری دارد که مشابه 1 موز متوسط است.

حقایق تغذیه ای برای 1 قاشق غذاخوری (14 گرم) کره شور وجود دارد

 

کالری: 102 <

آب: 16٪

پروتئین: 0.12 گرم

کربوهیدرات: 0.01 گرم

شکر: 0.01 گرم

فیبر: 0 گرم

چربی: 11.52 گرم

اشباع: 7.29 گرم

اشباع نشده: 2.99 گرم

اشباع نشده اشباع شده: 43/0 گرم

ترانس: 0.47 گرم

 

چربی ها در کره

کره حدود 80٪ چربی و بقیه بیشتر آب است.

این اساساً بخش چربی شیر است که از پروتئین و کربوهیدرات جدا شده است.

کره یکی از پیچیده ترین انواع چربی های رژیمی است که حاوی بیش از 400 اسید چرب مختلف است.

این ماده از نظر اسیدهای چرب اشباع بسیار بالا (حدود 70٪) بسیار مناسب است و مقدار مناسبی از اسیدهای چرب اشباع نشده (حدود 25٪) را در خود جای داده است.

چربیهای اشباع نشده فقط در مقادیر حداقل ، در حدود 2.3٪ از کل چربی موجود هستند

انواع دیگر مواد چربی موجود در کره شامل کلسترول و فسفولیپیدها است.

 

چربی های زنجیره ای کوتاه

حدود 11٪ از چربیهای اشباع شده در کره اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه (SCFAs) هستند که رایج ترین آنها اسید بوتیریک است

اسید بوتیریک یک جزء منحصر به فرد از چربی شیر حیوانات نشخوارکننده مانند گاو ، گوسفند و بز است.

بوتیرات که نوعی اسید بوتیریک است ، نشان داده شده است که باعث کاهش التهاب در سیستم گوارش می شود و به عنوان درمانی برای بیماری کرون  استفاده شده است.

 

چربی های ترانس شیری

برخلاف چربی های ترانس موجود در غذاهای فرآوری شده ، چربی های ترانس لبنی سالم محسوب می شوند.

کره ثروتمندترین منبع رژیم غذایی چربی های ترانس شیری است که رایج ترین آنها اسید واکسن و اسید لینولئیک ژوگه (CLA) است

CLA با مزایای مختلف سلامتی همراه است

آزمایشات آزمایشگاهی و آزمایشگاهی روی حیوانات نشان می دهد که CLA ممکن است در برابر انواع خاصی از سرطان محافظت کند.

CLA همچنین به عنوان یک مکمل کاهش وزن (به فروش می رسد.

با این حال ، همه مطالعات از اثرات کاهش وزن آن پشتیبانی نمی کنند ، و ممکن است که دوزهای زیادی از مکمل های CLA ممکن است به سلامت متابولیک آسیب برساند .

 

ویتامین ها و مواد معدنی

کره منبع غنی از چندین ویتامین است - بخصوص ویتامین های محلول در چربی.

 

ویتامین های زیر به مقدار زیادی در کره یافت می شوند:

 

ویتامین A. فراوان ترین ویتامین موجود در کره است. یک قاشق غذاخوری (14 گرم) حدود 11٪ از میزان مصرف روزانه مرجع را تأمین می کند.

ویتامین D. کره منبع خوبی از ویتامین D است.

ویتامین E. یک ویتامین E یک آنتی اکسیدان قدرتمند است که اغلب در غذاهای چرب یافت می شود.

ویتامین B12. ویتامین B12 که به آن کوبالامین نیز گفته می شود ، فقط در غذاهایی با منشأ حیوانی یا باکتریایی ، مانند تخم مرغ ، گوشت ، لبنیات و غذاهای تخمیر شده یافت می شود.

ویتامین K2. نوعی ویتامین K ، این ویتامین - که به آن menaquinone نیز گفته می شود - ممکن است در برابر بیماری های قلبی و پوکی استخوان محافظت کند (

با این حال ، کره به مقدار کل روزانه مصرف این ویتامین ها کمک نمی کند زیرا معمولاً آن را به مقدار کمی مصرف می کنید.

 

ملاحظات بهداشتی

اگر به مقدار معمولی خورده شود ، کره دارای عوارض جانبی نامطلوب بهداشتی است.

با این حال ، خوردن کره به مقدار زیاد ممکن است به خصوص در زمینه رژیم غذایی پر کالری منجر به افزایش وزن و مشکلات سلامتی همراه شود.

چند نکته جانبی در زیر آمده است.

 

حساسیت به شیر

اگرچه کره از نظر پروتئین بسیار کم است ، اما هنوز حاوی پروتئین آلرژی زا به اندازه کافی برای ایجاد واکنش است.

بنابراین ، افرادی که حساسیت به شیر دارند باید مراقب کره باشند - یا از مصرف آن در کل خودداری کنند.

 

عدم تحمل لاکتوز

کره حاوی مقادیر کمی لاکتوز است ، بنابراین مصرف متوسط برای اکثر مبتلایان به عدم تحمل لاکتوز باید ایمن باشد

کره کشت شده (تهیه شده از شیر تخمیر شده) و کره پاک شده - که به آن گلی نیز گفته می شود - حتی لاکتوز کمتری نیز تهیه می کنند و ممکن است مناسب تر باشند.

 

سلامت قلب

بیماری های قلبی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در جامعه مدرن است.

 

رابطه بین چربی های اشباع شده و بیماری های قلبی برای چندین دهه موضوعی بحث برانگیز بوده است

دریافت زیاد چربی اشباع می تواند سطح کلسترول LDL (بد) در خون شما را افزایش دهد ، که یک عامل خطر برای بیماری های قلبی است

با این حال ، منتقدین خاطرنشان می کنند که چربی اشباع نشده نوع LDL را که به شدت با بیماری های قلبی مرتبط است - مطرح نمی کند - ذرات کوچک و متراکم

علاوه بر این ، بسیاری از مطالعات نتوانسته اند بین چربی اشباع شده و بیماری قلبی ارتباط برقرار کنند

همین مورد در مورد لبنیات پرچرب مانند کره نیز صدق می کند. برخی مطالعات نشان می دهد که لبنیات پرچرب ، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش نمی دهند

به ویژه ، سایر مطالعات مشاهده ای میزان مصرف لبنیات پرچرب را به مزایای سلامت قلب پیوند می دهند

با وجود این اختلاف نظرها ، اکثر دستورالعملهای رسمی رژیم غذایی هنوز هم از خوردن مقادیر زیاد چربی اشباع توصیه می کنند.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها